Doneren

Fijn dat je ons wilt steunen met je bijdrage!

Je kunt je donatie overmaken naar:

IBAN NL17RABO0168 7996 34 t.n.v. DOCK tbv Hotel de Koepel o.v.v. “Hotel de Koepel”

Wij zullen periodiek de bestemming van de door ons ontvangen financiele ondersteuning op deze website vermelden. Het kan immers best zo zijn dat we meer ontvangen dan we voor de site nodig hebben. In dat geval willen we de financiele ruimte gebruiken om activiteiten ten behoeve van de vluchtelingen te ondersteunen.

8 thoughts on “Doneren

 1. Mario

  Hallo,

  Ik ben thuis een grote schoonmaak aan het houden. Vooral veel kinderspullen (kleren, eetgerei, speelgoed, e.d.) wil ik weg doen.

  Kan ik het AZC hier blij mee maken? Ik lees op diverse sites dat AZC’s in Nederland genoeg spullen hebben, maar volgens mij gaat dat vooral over kleren…

  Mvg,

  Mario

 2. Hans Rokebrand

  Beste Danny van Leeuwen,

  Ik wil een donatie doen. Maar graag op een nummer van een goede doelen stichting ANBI geregistreerd. Kan dat worden geregeld?
  Daarnaast wordt ik graag geïnformeerd wat jullie met het giftengeld doen.
  Ik hoor graag je reactie.

  m vr groet

 3. Danny Van LeeuwenDanny Van Leeuwen Post author

  Beste Hans,

  Leuk dat je wilt doneren. Aangezien wij geen rechtspersoon hebben opgericht (te weinig middelen bij aanvang en een te korte levensduur met het oog op de in tijd beperkte noodopvang) hebben wij een zakelijke rekening opengesteld. Donaties die wij ontvangen worden gebruikt ten behoeve van taalondersteuning, collectieve activiteiten (geen individuele giften aan vluchtelingen, we willen zo breed mogelijk mensen bereiken). Via onze website houden we de donaties en de bestedingen netjes bij zodat iedereen ziet wat er gebeurt. Bij vragen, neem gerust contact met me op.

 4. Hans Rokebrand

  Prima dank voor je reactie
  Ik wil graag een kwitantie ontvangen waarin wordt aangegeven welke bedrag ik doneer voor jullie activiteiten/doel is dat mogelijk?

  Kun je me aangeven welk bankrekening nummer van toepassing is?

  Ik hoor graag van je

  Hans Rokebrand Seringenhof 44 1741 WE Schagen

 5. Danny Van LeeuwenDanny Van Leeuwen Post author

  Beste Hans,

  bijgaand de link naar onze donatiepagina. http://vluchtelingenhaarlem.nl/doneren/ Daar vind je alle informatie. Een kwitantie kan ik helaas niet verstrekken, aangezien ik het dan vermoedelijk als omzet voor mijn bedrijf moet beschouwen. Uiteraard stuur ik je een emailbericht waarin ik de ontvangst tbv “vluchtelingenhaarlem” bevestig. Op de website verantwoorden wij periodiek wat wij met de ontvangen donaties doen. Wij geven op de site ook aan dat wij in de betreffende week donaties ter hoogte van een totaalbedrag hebben ontvangen. Stelregel is dat we de namen van de donateurs uit privacy overwegingen niet noemen. Bij vragen, neem gerust contact met me op (0630791790) Groet, Danny

 6. Hans Rokebrand

  Danny,

  Geld: 250,- is overgemaakt graag een bevestigingsmail met de aanduiding dat deze gift wordt gebruikt voor vluchtelingenhulp. dank en groet Hans Rokebrand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *